maanantai 19. marraskuuta 2018

Epäsopivat vaatteet


25+0!

Hiljalleen huomaan, että vauvan tuloon on oikeastaan jo ihan mukavasti valmistauduttu. Äitiyspakkaus tuli viime viikolla ja kaikki pienet vaatteet on jo pyykätty ja lajiteltu koon mukaan odottamaan käyttäjää. Vielä pitäisi raivata kaapista tilaa hyllyn tai muutaman verran kolmannen perheenjäsenen vaatevarastolle – nyt ne odottavat paikkaansa äitiyslaatikossa ja kestokasseissa. 

Ajatukseni joskus ennen yhtäkään pientä vaatetta taisi olla, että olisi mukava, jos vauvan vaatekaappi olisi yhtenäinen värimaailmaltaan. Että bodyt ja paidat ja housut sopisivat kaikki enemmän tai vähemmän yhteen, eikä olisi vain yksi iso kasa täysin toisiinsa sopimattomia vaatekappaleita. Arvata saattaa, kuinka tässä yrityksessä kävi! Vaatteita saatiinkin aika reilusti ja uskon, että sukulaiset ja tuttavat haluavat vielä auttaa tässä pienen vaatettamisessa lisääkin. Ja voin sanoa, että vaatekaappi ei todellakaan tule olemaan yhtenäinen ja kiva ja käytännöllinen! Kuvassa vielä ihan mukavasti värit sointuvat yhteen, mutta kuvasta puuttuu pinkit, mintunvihreät, turkoosit, punaiset ja sinertävän (ym.) sävyiset vaatteet. Ehkä sitten vauvan kasvaessa yritetään uusiksi sellaista vaatekaappia, jossa osaset sopivat toisiinsa paremmin. Nyt mennään näillä.

Vaatteet alkavat tosiaan olla kasassa, mutta paljon vielä puuttuu:
  • turvakaukalo (+telakka)
  • rintapumppu
  • harsoliinoja lisää (äitiyspakkauksessa oli vain neljä!)
  • vaipparoskis kertseille, jos ja kun vain osakestovaippaillaan
  • Tulan FTG-kantoreppu
  • tuttipulloja 
  • imetykseen sopivia yläosia
  • lämpöpussi

Jotain muutakin toki puuttuu, mutta esimerkiksi yhdistelmärattaat tulevat lahjaksi sitten alkuvuodesta. Sänky ja muutama muu pieni juttu tulee käytettynä vauvan sukulaisilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uutta blogissa:

1120-grammainen ja kolmas kolmannes

Hiljalleen uskallan luottaa. Vauva kasvaa edelleen viikkoihin nähden pienenä, hieman alakäyrän alapuolella. Kasvu on kuitenkin ollut tasaist...